Translate

Persoane interesate

vineri, 9 iunie 2017

Laptop LENOVO Ideapad 710S-13IKB

Laptop LENOVO Ideapad 710S-13IKB, Intel® Core™ i5-7200U pana la 3.1Ghz, 13.3" Full HD, 8GB, SSD 256GB, Intel® HD Graphics 620, Windows 10 Home

Conceput pentru stiluri de viata moderne si active, Lenovo™ IdeaPad™ 710S este subtire, usor si puternic. Dispune de un procesor puternic si de o unitate SDD ultrarapida, pentru a putea sa realizati cu usurinta sarcini complexe. Windows Hello cu cititor de amprenta (optional) va permite sa va conectati rapid si in siguranta. Este si frumos, dispunand de un afsaj uluitor si de o fateta ultra subtire, care ofera un aspect desavarsit. Pentru design captivant si performante superbe, ati gasit solutia ideala.

Procesor pana la Intel® Core™ i de generatie urmatoare

Urmatoarea generatie de performante PC a sosit cu procesoarele Intel® Core™ de generatia a saptea. Aceasta familie de procesoare extrem de rapide si pline de caracteristici cu securitate incorporata este gata sa va optimizeze productivitatea, creativitatea si jocurile. Mai mult, prin activarea caracteristicilor incitante ale Windows 10, procesoarele Intel Core de a 7-a generatie va permit sa dati frau liber imaginatiei si sa explorati posibilitatile.

Faceti lucruri extraordinare cu Windows 10


Combinand cele mai bune caracteristici Windows, pe care le cunoasteti deja, Windows 10 dispune de numeroase imbunatatiri care va vor incanta. De la pornirea rapida la meniul Start extins si un browser complet nou la Cortana – propriul dvs. asistent digital personal. Acum, chiar si cu dispozitive multiple, puteti face mai multe lucruri, mai rapid si in liniste.

Design cu fateta subtire de ultima clasa

Cu fatete subtiri de 5 mm latime pe ambele parti ale afsajului splendid, IdeaPad™ 710S este cu 50% mai subtire decat multe alte laptopuri, oferind un stil captivant care egaleaza performantele extraordinare.

Afsaj extrem de clar

Bucura-te de flme si jocuri cu detalii, culori si claritate exceptionale pe ecranul de inalta rezolutie de 13,3”. Placa grafca discreta NVIDIA optionala asigura ca fecare moment de pe ecran decurge lin, chiar si atunci cand vizionati flme de inalta defnitie sau jucati un joc complex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu