Translate

Persoane interesate

marți, 13 iunie 2017

Laptop 2 in 1 HP Pavilion x360 15-bk100nq

Laptop 2 in 1 HP Pavilion x360 15-bk100nq, Intel® Core™ i3-7100U 2.4GHz, 15.6" Touch, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics 620, Windows 10 Home


Revolutia divertismentului de 360°
Este momentul sa regandesti modul de utilizare al laptopului si sa incerci ceva cu totul nou. Utilizeaza fara probleme oricare din cele patru moduri, pentru o experienta de divertisment care te apropie de ecran mai mult ca oricand.
  • Windows 10 - Faceti cu incredere lucruri remarcabile, in familiarul stil Windows – doar ca mai bine. (1)

Laptopul nu mai este ca altadata
Balamaua cu angrenaj de 360 de grade iti permite sa lucrezi in mod laptop, sa vizionezi filme in mod sevalet, sa te joci in mod cort si sa utilizezi laptopul ca tableta, cand te deplasezi.
  • Panou IPS optional- Indiferent unde stati, acest ecran ofera imagini clare si vii, cu unghiuri largi de vizualizare de 178°, astfel incat oricine se poate bucura de o vizualizare excelenta.

Ia-l oriunde
Proiectat cu o balama mai mica, acesta este cel mai subtire si mai usor Pavilion x360 de pana acum. Si cu durata mare de viata a acumulatorului, laptopul este gata pentru divertisment, oriunde, oricand.
  • Procesoare Intel® Core™ din a 7-a generatie - Performantele puternice tin cu usurinta pasul cu toate cerintele de multitasking, permit noi posibilitati de a interactiona cu PC-ul si ofera capabilitati imbunatatite pentru continut video 4K.

Experienta audio cu adevarat puternica
Cu HP Audio Boost si cu sistemul audio particularizat in colaborare cu expertii de la B&O PLAY, beneficiezi de un sunet bogat, autentic. Lasa sunetul sa te impresioneze.
  • Placa grafica Intel® HD - Placile grafice impresionante va ajuta la tot ceea ce faceti. Indiferent daca urmariti un videoclip sau pur si simplu navigati pe Web, unitatea Intel® HD Graphics reda pe ecran toate imaginile, cu o calitate uniforma si vie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu