Translate

Persoane interesate

sâmbătă, 27 august 2016

Lenovo IdeaPad 100-15 – promotie la un laptop istet

Nu toti avem nevoie de ultimul racnet in materie de tehnologie. Unii dintre noi au nevoie de un Lenovo IdeaPad 100-15, un terminal istet, acum la promotie.

Si te uiti la el si iti place ce vezi. Nu e un bloc de plastic solid, ci un laptop finut, elegant desenat, acoperit cu un negru superb. Unde mai pui ca termenul de fin chiar i se potriveste, deoarece cantareste 1,9 kg si are o grosime, inchis, de 20 de mm. Am uitat ca il port cu mine.
IdeaPad 100-15 vine si cu o solutie inteligenta pentru o problema actuala. Fiind un laptop portabil, te vei trezi cu el la o cafea si va trebui sa te ridici de la masa. Cum sa faci asta fara sa ai emotii ca te vei intoarce la o masa goala? Simplu ! Cu ajutorul cablurilor Kensigton lock miniSaver il puteti fixa de masa. Si cu masa nu iese nimeni din cafenea.
Lenovo IdeaPad 100-15Vezi aici pret la promotie si alte pareri!
Nici display-ul nu arata de parca ar apartine unui laptop ieftin. 15.6” standard cu rezolutie HD care se vede bine si in lumina puternica. Tastatura are cursa placuta si este aerisita, iar touchpad-ul este receptiv la cele mai fine atingeri si inlocuieste cu succes mouse-ul fizic.
Cand vorbim despre “motorul” lui IdeaPad 100-15 nu pot sa ma plang. Un Dual Core de 2.1 Ghz alimenteaza toate chestiile destepte pe care acest terminal le stie. La RAM sta bine, cu cei 4GB, iar memorie o sa ai suficienta in cei 500 GB. La partea de experienta vizuala gasim un Intel HD Graphics, o placa integrata surprinzatoare prin ce stie sa faca.
In final, Lenovo IdeaPad 100-15 mi-a oferit o experienta placuta, la care, sincer, nu ma asteptam. Il recomand celor care nu vor sa sparga multi bani, dar care tot vor un laptop istet si puternic.

Pentru mai multe informatii, imagini si un pret actualizat, click aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu