Translate

Persoane interesate

luni, 22 august 2016

Laptop Asus XX064D

Laptop Asus XX064D poate fi cumparat zilele acestea cu o reducere de 23 %. El este echipat cu procesor Intel i3, 4 GB memorie RAM si placa video dedicata.

Asus XX064D este un laptop ieftin care se adreseaza utilizatorilor ce sunt in cautarea unui laptop bun, atat pentru birou cat si pentru acasa si ocazional pentru gaming.
Laptopul ruleaza in conditii bune sistemul de operare, aplicatii office si multe jocuri. El poate face multitasking cu pana la 5 aplicatii complexe odata.
XX064D atrage prin configuratia buna, design-ul frumos si culoarea aurie, mai putin intalnita la laptopuri. Pe langa acestea, laptopul este dotat cu un touchpad mare, precis si o tastatura fara rama.
Recomand acest laptop Asus XX064D utilizatorilor pentru ca are un pret mic, o culoare neobisnuita si o configuratie buna.
Laptop Asus XX064D

Vezi aici reducerea pentru laptopul Asus XX064D

Asus a dotat modelul XX064D cu procesor Intel i3 ce functioneaza la frecventa de 1.9 Ghz si 4 GB de memorie RAM DDR 3. Memoria da un randament ridicat si ajuta foarte mult la obtinerea performantelor. 
Laptopul este dotat cu placa video dedicata nVidia GeForce 820M de 2 GB. Aceasta ofera performante bune in jocuri, insa daca iti doresti un laptop pentru jocuri, iti recomand: laptop Gaming Asus
XX064D este echipat cu un ecran de 15 inch de tip LED si format HD. Imaginile livrate de acest ecran au o calitate buna si un unghi de vizualizare larg.
Stocarea informatiilor este asigurata de un HDD ce ofera un spatiu de stocare de 500 GB, suficient de mare incat sa nu iti faci griji, insa daca vrei sa cresti performanta laptopului iti recomand instalarea unui SSD. Chiar si un SSD ieftin poate mari performantele cu pana la 30%.
Asus a pregatit laptopul pentru orice situatie si l-a echipat cu unitate DVD, cititor de carduri, camera web, microfon si un sunet stereo. Pe langa acestea, mai gasim un port HDMi, port VGA, modul bluetooth, wireless si o placa de retea pe fir.
XX064D are in dotare o baterie Li-Ion cu 2 celule si ofera o autonomie de pana la 3 ore de functionare departe de priza. 
Pentru informatii, imagini si un pret actualizat, click aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu